FESTIVALARRANGÖR

BIOSFÄRFESTIVALEN

10-18 SEPTEMBER 2022

Vad kul att du vill engagera dig i festivalens innehåll!

Det börjar närma sig!

Nu är det dags att börja planera evenemang!

Företag, föreningar och privatpersoner bidrar till festivalens innehåll. Var med och visa upp din verksamhet, låt besökarna prova på eller arrangera en aktivitet du vill dela med dig av. Hjälp festivalen att växa och bli en upplevelse för både boende och besökare!

Du kan anmäla ditt intresse att arrangera evenemang under Biosfärfestivalen genom att mejla till asa.jensen@visitlund.se

Sista anmälningsdagen är den 19 augusti men vi publicerar information om vem som kommer att medverka löpande här på hemsidan.

 

Bli en del av Sveriges enda biosfärfestival!

Förra årets festival var den första i ordningen och bjöd på guidade vandringar, utställningar, workshops,  prova-på-aktiviteter för familjer och mycket annat. Och för den hungrige fanns flera matställen runt om i byarna.

Biosfärfestivalen ska väcka engagemang för och sprida kunskap om naturen och kulturlivet i Vombsjösänkan. Festivalen ska vara en välkomnande mötesplats där boende och besökare kan dela tankar, erfarenheter och idéer under trevliga former till stöd för en hållbar utveckling.

I år hoppas vi på ännu fler evenemang, många besökare och ett ökat intresse för biosfärområde Vombsjösänkan.